söndag 9 december 2012

Still Going Strong (tydligen?)


Det är både med glädje, men även en stor dos förvåning jag konstaterar att jag även i år finns med på listan över Reseaktuelt's lista över "De bästa svenska resebloggarna 2012". Inte minst eftersom att det första kriteriet för att komma med på listan är "...sajten uppdateras flera gånger i veckan, helst varje dag", så jag gissar att jag lyckats bättre med de övriga kriterierna.

Jag har även konstaterat att jag är med i nomineringslistan till Supersavertravel's Travel Blog Award , och om ni anser att jag förtjänar att komma med till slutomröstningen så är ni välkomna att nominera mig här(dock senast 2012-12-19)

13 kommentarer:

 1. Grattis till placeringen! Ja, jag tror att de andra kriterierna kanske övervägde... Även om bloggen inte uppdateras lika ofta så finns det ju fortfarande otroligt mycket information om Kina här. Hur som helst så är det roligt att den uppdateras då och då!

  SvaraRadera
 2. Stort grattis!! Du har stor kvalitet på det du skriver så jag tror det väger tungt.

  SvaraRadera
 3. Jag tackar för gratulationerna,

  Mvh

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Hittade din blogg häromdagen efter 1,5 år i landet och åkte på din inrådan till Bairong. Spännande... Ska kika vidare och se vad du har för fler tips!

  SvaraRadera
 5. hej
  hörde att pärlmarknaden och silk ska stänga vet du något

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om detta har jag inte hört något alls.
   Varifrån har du fått denna informationen?

   Mvh

   Radera
  2. på en blogg om silkmarket

   Radera
  3. Du har ingen länk?
   Detta skulle verkligen vara intressant om det vore sant.

   Mvh

   Radera
  4. shopping in beijing under silkmarket

   Radera
  5. Nu tror jag jag har hittat det du syftar på ("anna" från 2012-12-26)

   Det "anna" frågar om är sannolikt situationen att det är en hel rad kopior på västerländska märken som inte visas öppet på dessa marknader (t ex Gucci, Burberry, Rolex med flera).
   Så har det varit i flera år, och gäller sannolikt "överallt". Om denna regeln ska skärpas ytterligare vet jag inget om, men de har inte tagit så hårt på den historiskt.

   Dvs frågan "anna" ställde handlar så som jag uppfattar den inte om att dessa marknader ska stänga.

   Ref:
   http://www.shoppinginbeijing.com/sv/silk-market-sidenmarknaden

   Mvh

   Radera
 6. Visst är din blogg bra och värd att nomineras och vinna priser. Men jag tycker att sådana tävlingar mest handlar om att något reseföretag vill marknadsföra sig. Det är ju ett ganska smart marknadsföringstrick att arrangera bloggtävlingar. För en billig penning får företaget mycket länkar och uppmärksamhet.

  Jag tycker det verkar som att Svenska Resegruppen AB/supersavertravel.se har samlat ihop alla svenska resebloggar de kunnat hitta för att få maximalt med uppmärksamhet i bloggosfären.

  SvaraRadera
 7. Rickard,

  Du har naturligtvis helt rätt, och konceptet fungerar ju onekligen fantastiskt bra. Vi blogggare sväljer ju betet med hull och hår och känner oss smickrade och duktiga när vi blir nominerade och länkar därför gärna tillbaka.

  Off Topic:
  Din signatur ledde mig just till din sida (http://www.kinas.se) som tycks vara värd att titta lite extra på.

  Mvh

  SvaraRadera
 8. Dessutom har ju Supersavertravel.se satt rel="nofollow" på samtliga länkar till de nominerade bloggarna, vilket tar bort värdet på länkarna så att det enbart ska gynna reseföretaget.

  Off topic:
  Titta på du. Hoppas att du gillar sidan, och säg gärna till om du hittar några faktafel eller liknande.

  SvaraRadera