onsdag 22 april 2009

"Kineser är äckliga och oärliga"


En kollega kom fram till mig idag och hade lite frågor om Kina. Han skulle själv snart åka dit på tjänsteresa för första gången.
"Kineser är ju ganska äckliga - de rapar och fiser har jag hört", inledde han.
Jag svarade att det kan man tycka, men Kineserna har liknande åsikter om oss. De tycker bl a att vi är mycket äckliga som snyter oss offentligt. Svenskar kan till och med snyta sig vid matbordet vilket en Kines aldrig skulle göra.

"Men dom är ju oärliga - Se bara på Fanerdun. Komma hit och lura oss", fortsatte han.
Kom de hit och lurade oss? Mr. Luo förlorade mycket, mycket mer pengar på affären än vad kommunen ("vi") gjorde. Det blev ett misslyckande - men det var ärliga avsikter. Mr. Lou gjorde absolut allt han kunde för att driva projektet i mål, men det fanns hinder och krafter i Sverige han inte hade väntat sig.


5 kommentarer:

 1. Jag tycker inte att de är äckliga :D

  //Ammie <333 PS: Jag har uppdaterat min blogg nu:DS

  SvaraRadera

 2. Jag arbetar med två kineser, och JA - dom är väldigt äckliga. Den ena av dem får inte äta i samma lunchrum som oss andra på grund av att denna talar för högt, harklar sig hela tiden, äter med öppen mun. Fy för kineser!!!

  SvaraRadera
 3. Asså kineser är äckliga men jag är ingen rasist!
  Faktum är att de rapar offentlig och släpper sig på grund av att de har en annan kultur än det vi har. Jag tycker att kineser borde lära sig att låta bli.

  SvaraRadera
 4. Kinesers vidrigaste sätt är inte fisar och rapar utan deras förhållningssätt till djur. De är ansvariga för pågående elefant och noshörningsutrotningen mm. Djurplågare som äcklar sig med vilda djur på marknader där har du det Kinesiska äcklet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vidrigt folk även om det finns undantag förstås. Att det finns en miljard av dom är bevis för att evolutionen är korkad eller gör dom som tror på nån slags gud, att det inte finns någon gud. Nånstans gick dna bananas och skapade dessa robotliknande, grymma, ohygieniska varelser utan empati. Så dom skapade en jävla mur och sen då. Nada. Idioter.

   Radera