torsdag 2 september 2010

Födelsedag - igen!


Man hinner knappt avsluta en födelsedag förrän det är dags igen. Igår fyllde jag 39 år, och jag har precis lärt mig att säga att jag är 38. För mig är födelsedagsfirande totalt oviktig. Jag bry mig inte om att jag blir äldre, och har ingen som helst åldersnåja. För min yrkeskarriär har min ungdom faktisk mera varit till problem än nytta. När man sitter på businessmöten i Asien där alla andra chefer är "gamla gubbar" så blir det lätt att de kallar mig "young boy". Så i det avseende får jag glädja mig för varje år närmare 50 jag kommer, men i det stora hela bryr jag mig inte så mycket.

Jag har inte talat om för någon att jag fyller år, men det slumpade sig så kul att några trevliga damer dök upp på mitt Kafé och firade min "stora" dag. Det blev inte så dramatiskt firande utan "bara" kaffe och tårta. Jessica som igår anlände till Beijing konstaterade att det går att få en Latte som är bättre än hennes favorit på Starbucks. ;-) ...eller?

Jag iklädd den bedårande vackra födelsedagskronan som medföljde tårtan jag fick skynda och köpa när jag fick gäster.

Från vänster: Jessica från Sverige, 隋鑫 (Suí Xīn) från Kina och Mercedes från Spanien. Senare anslöt även min lärare 许丽丽 (Xǔ Lìlì) till det internationella partyt.

2 kommentarer:

 1. Ha ha!
  Självklart är din latte godare än på Starbucks...

  Helt klart en överraskning att få komma på kalas! Kul att träffa Mercedes och din kompanjon.
  Dessutom att få träffa din lärarinna igen.

  Vattenmelonshaken var underbar! Servicen på topp och en skön miljö att hänga i.

  Hang in there!

  SvaraRadera
 2. "The King of success".

  SvaraRadera