måndag 15 februari 2010

Vancouver - Gäsp!


Satt på den småtrevliga dygnet-runt-öppna puben "The Den" och tittade på öppningsceremonin till Vinter-OS i Vancouver, och intog min "brunch" på självaste nyårsafton i lördags.

Vad säger man? - Gäsp!

Visst var det många vackra scener, men var det gäller olympiska invigningar så höjdes ju ribban några pinnhål för 18 månader sedan, så nu går det ju inte att komma med ett halv-trött framförande vars enda enda specialeffekt var fyra pelare som kan resa sig - som slutligen blev tre därför att mekanismen strulade.

...och vilket märkligt antiklimax till slut när man satt och väntade på vad som skulle hända med tändningen av elden - och och inget speciellt hände. Publiken visste ju inte ens riktigt när de skulle applådera, för alla väntade på "finalen" som aldrig kom.

London har en tuff uppgift framför sig, då förväntningarna ligger ännu högre på ett sommar-OS som oundvikligen kommer att jämföras med Beijing 2008.

Man satt och väntade på något spektakulärt som skulle hända med tändningen av den olympiska elden - men inget hände. Dom helt enkelt bara tände!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar