fredag 28 maj 2010

And the winner is....


Opinionsundersökningen med frågan: "Vad vill Du läsa mer av i denna blogg?" avslutades igår, så nu följer naturligtvis en analys av resultatet.

Totalt röstade 81 personer, och första dygnet vad det en tredjedel av Er läsare som röstade, så jag är mer än nöjd med deltagandet. Tack för det! (Total vad det ca 2 000 läsare under perioden 12-17 maj)

Det var möjligt att välja flera svarsalternativ, vilket utnyttjades flitigt. "Medelröstaren" gjorde mer än 3 val, så det blev många alternativ som fick höga röstandelar.

Resultatet visar att ni önskar en bred mix i min blogg, då fem av svarsalternativen fick runt 50% av rösterna. Det som förvånade mig lite var att "Personliga anekdoter" var så populär. Efter första dygnets röstande så var "Personliga anekdoter" i klar ledning, vilket tyder på att Ni som läser varje dag uppskattar detta, och Ni som droppar i lite mer sällan fördrar de lite mera informativa inläggen.

I stort så tycker jag själv att min befintliga fördelning på inläggen ganska bra stämmer med Era önskemål. Jag kommer dock att öka "Personliga anekdoter" en aning i framtiden.

Jag har fått kommentaren att jag missat kategorin "Arkitektur" i undersökningen, vilket var ett misstag. Jag känner även att jag kanske försummat denna kategorin något i mina inlägg.

Resultatet av frågan "Vad vill Du läsa mer av i denna blogg?" under perioden 12-27 maj. Flera svarsalternativ var möjliga. Totalt 81 personer deltog.

1 kommentar:

  1. Alltid roligt när man ger en personlig syn på "vardagliga" skeenden. Gör saker och ting lite mer levande - annars blir det som att läsa vilken reseguide som helst. Informativt - javisst, men ganska platt och tråkigt!
    Fortsätt som du gör!
    Vi kanske ses i Beijing! (passerar B sista halvan av juni)

    SvaraRadera